| EraMT2 BEST SERVER EVER!!! |
|
| cele mai tari bancuri | |
| | Autor | Mesaj |
---|
CoCosmin
| Subiect: cele mai tari bancuri Dum Mai 09, 2010 5:55 pm | |
| Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: “Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp.” Replica ei? “Ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai.”
O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat e scurtu'? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a patra noapte... fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti ca parca te cunosc? El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Dobroiesti. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! EL: - Coincidenta pa ma-ta... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui... | |
| | | shadows Moderatori
Mesaje : 15 Data de înscriere : 08/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: cele mai tari bancuri Lun Mai 10, 2010 11:58 pm | |
| Al dilea bank e amuzant ))) | |
| | | Hiop
| Subiect: Re: cele mai tari bancuri Joi Mai 13, 2010 6:07 am | |
| | |
| | | Mariusgaby
Mesaje : 63 Data de înscriere : 14/05/2010 Localizare : Da-ti u seama
| Subiect: Re: cele mai tari bancuri Vin Mai 14, 2010 10:40 pm | |
| Bulă aşteaptă ca doctorul să iasă din operaţie şi să îi spună cum se simte soţia lui, care suferise un grav accident de masină. Doctorul iese şi e întrebat de către Bulă: -Domnule doctor, cum se simte soţia mea? -Păi, ştiţi, nu o să mai poată merge, o să trebuiască să cumpăraţi un scaun cu rotile, ca să o duceţi peste tot. -Vai de capul meu, dom’ doctor! se vaită Bulă. -Asta nu e tot, continuă doctorul, nu se poate hrăni singură, va trebui să o hrăniţi ca pe un bebeluş. -Dom’ doctor, dar e grav, zice Bulă alb la faţă. -Staţi, că mai e. Îşi va face nevoile pe ea, va trebui să facă la oliţă, să o spălaţi. -Aoleu, dom’ doctor, ce o să ma fac? -Staţi liniştit, că am glumit, zice doctorul. Soţia dumneavoastră a murit.
O blonda se duce la sex-shop si cere un vibrator. Vanzatorul: −Da domnisoara..aveti expuse pe perete toate modelele de vibratoare.. Blonda: −AA..il vreau pe ala rosu din stanga. La care vanzatorul: −Domnisoara ..ala e extinctorul. | |
| | | docker
| Subiect: cele mai tari bancuri Sam Mai 15, 2010 11:36 pm | |
| Doi moroşeni, Gheorghe şi Vasile, merg la lucru în ţară. După prima zi de lucru, merg şi ei la cîrciumă. Ca sa nu zică oamenii că-s beţivi, ei cer două cafele.Gheorghe bea din cafea şi-i dau lacrimile,Vasile îl întreabă: - De ce plîngi, măi Gheorghe?... - Plîng pentru că mă gîndesc la mama, care a rămas acasă singură cu gospodăria. Vasile îl consolează: - Lasă, măi, că ajungem şi noi acasă după ce facem un ban. Bea şi Vasile din cafea şi-i dau şi lui lacrimile, la care Gheorghe îl întreabă: - Ce ai, măi Vasile, de ce plîngi? - Mă gîndesc la săracu' tata cum ar băga ***-n mă-ta că nu mi-ai spus că-i fierbinte cafeaua! | |
| | | FataLPlayer
| Subiect: Re: cele mai tari bancuri Dum Mai 16, 2010 4:04 am | |
| VAND NEVASTA !!!! AN FABRICATIE: 1985, PRIMUL proprietar, certificat in regula, productie autohtona CULOARE: roscata, DOTARI (full option): suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente, STARE FUNCTIONARE: f. buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult) CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie) STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. PRET: negociabil, O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani. ROG SERIOZITATE.. ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cele mai tari bancuri | |
| |
| | | | cele mai tari bancuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
Get ImortalCommunity chat group | Goto ImortalCommunity website Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente |
|