EraMT2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
EraMT2

BEST SERVER EVER!!!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Regulament EraMT2

In jos 
AutorMesaj
shadows
Moderatori

Data de înscriere : 08/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe scaun

Regulament EraMT2 Empty
MesajSubiect: Regulament EraMT2   Regulament EraMT2 Icon_minitimeMar Mai 11, 2010 3:19 am

~Reguli playeri~

1. GM Nu mai au voie sa dea iteme la playeri decat daca playeri sunt defapt alti GM din ACEST SERVER!!!
2. Playerii care sunt prinsi folosind comanda "/pkmode 771" risca un bann
3. Fara injuraturi cat or fi ele de mici sunt interzise riscati "Un GAG in cel mai rau caz BANN pt cuvinte" Playerii injurati pot posta la categoria hackeri/nesimtiti
4. Nu cereti iteme de la GM Riscati GAG 1-3 zile
5. Ori ce hack este interzis pe acest server.. sanctiune : BANN
6. Nu aveti voie sa atacati lvle mici pe modul liber pt a va face P-urile ~~~Puteti simplu sa intrebati civilizat dak va lasa sal omorati dak nu va lasa cautati pe altcineva Wink

~Reguli GM~
1. Nu aveti voie sa dati Iteme/Cal/Level/Skilluri P/Gold la playeri Doar ~GA~ au voie sa dea aceste lucruri playerilor dak ei cred ca acei playeri merita.
2. Puteti da GAG doar din motive Serioase
3. Nu atacati alti playeri pe modul free
4. Nu aduceti Pietre de Metin/Bossi Decat la Eventuri (Eventurile nu au voie sa fie Map1 & Map2 pt ca se produce Lagg)
5. Ori ce GM/GA poate face eventuri doar in weekend
6. Commanda kill e interzisa contra alti playeri si alti GMi

# Sper ca vau placut regulile mele ~~ Respectele mele tuturor #

Ultima editare efectuata de catre shadows in Mar Mai 11, 2010 11:06 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

Regulament EraMT2
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» bani in eramt2
» Reguli EraMt2 By Antyx
» Regulament Forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
EraMT2 :: METIN2 :: Discutii Generale-
Mergi direct la:  

Get ImortalCommunity chat group | Goto ImortalCommunity website
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente